gorog tengerikajak tura szporadok

A tengerikajakos közösség él és virul, egyre nagyobbá válik és egyre több helyre jut el. A tapasztalatok megosztása kisebb-nagyobb csoportokon belül zajlik, amelyek néha át is adnak egymásnak tippeket, ha idejük és lehetőségeik engedi.

Ez a portál azért jött létre, hogy elsősorban építő jelleggel lépjen fel, a tengeri kajakosok között olyan kommunikáció és adatcsere jöjjön létre, amely mindenki számára hasznos, lehetőleg gyalázkodások nélkül. Előbb-utóbb a környező tengerek szakaszai ugyanolyan szinten fognak említésre kerülni, mint mondjuk a Szentendrei Dunaágban az 5-ös folyamkilóméter vagy a Lupa. Nem lesz rivalizálás és gyalázkodás arra nézve, hogy ki mit és mikor ,,fedezett'' fel, nem lesz idegőrlő technikai sznobizmus (ezt a fogalmat később alaposabban kifejtem), mindenki örül majd, ha találkozik a nyílt vízen egy másik kajakos társasággal.

A tengerikajak.info NEM FELTÉTLENÜL akar más hasonló oldalak tartalmának tükrözésével foglalkozni, senkit és semmit nem akar perverz módon reklámozni, hogy az ide látogatót kirázza a hideg.Az itt található cikkek saját kútfőből származnak, amelyek nem könyvek, újságcikkek szkennelésével lettek létrehozva, hanem az ihlet szárnyalló sugallataival, amely az ember életét néha igen költőivé varázsolja.

A cél egyelőre kajakos hajószerkezettani- és egyéb csatlakozó témák írása, a hajók elméletének kivesézése, túrabeszámolók, felhasználói videó- és fényképgalériák közzététele. Az új hírek, cikkek egy ideig a főoldalon lesznek elérhetők közvetlenül, de az idő múlásával beépülnek a menüpontok közé, a főoldalról pedig lekerülnek, helyet adva az újabb írásoknak.

A portálon található összes tartalom a tengerikajak.info tulajdona, annak részben vagy egészében való másolása, felhasználása nyomtatott vagy elektronikus úton kizárólag a tengerikajak.info hozzájárulásával történhet.

Mindenkinek kellemes midenfélét kíván az alábbi két alapító:
Bihari Zsolt
Pethő Attila

2008 őszén

Nagyon durva a rendszer:

Hozzászólások: