×

Hiba

Email Protector nem működik. A Regular Labs Library beépülőmodul nincs telepítve.

Kiözönlünk a tengerpartra tengeri kajakokkal, mint a járvány.


Általában kora hajnalban érkezünk meg a tengerparthoz, ahol még nincs túl nagy zaj, a kabócák sem ébredtek fel.

A hálózsák és a matrac jó ha kéznél van, ha külön vannak pakolva könnyen előkaphatók.

A reggeli kőkemény pánikszerű ébredés rendszerint a kabócák és egyéb gerinces, sőt emberszabású lények hangzavaraitól következik be. Amint ez megtörténik, elkezdődik a hajók lepakolása és azok funkcionális előkészítése. Torpedóvető csövek zsírozása, muníció, víz alatti kamerák felszerelése, plüssmackó berámolása meg ilyenek.

Érdemes már otthon úgy pakolni a hátizsákokba, dobozokba, hogy itt már csupán a hajóba kelljen berámolni a felszerelést, mert mindenki szeretne minél előbb a vízen lenni. A hajók orr részébe mondjuk a csak este használandó alvó cuccok és vésztartalék váltás ruhák kerülnek, hátulra pedig a kaja, a tartalék víz és egyebek. A pénzt és iratokat célszerű külön vízhatlan zsákba csomagolni, olyanba, ami kikötéskor a fényképező géppel együtt gyorsan előszedhető. Így egy kétórás kikötői városnézés nem azzal kezdődik, hogy a hajó legmélyéről, 2-3 különböző részről kotorjuk elő cuccainkat, miközben a többiek már vadul mennének sörözni, várromot nézni, angol WC-t meghódítani vagy egyéb felhőtlen örömöt okozó cselekedeteket végezni.

A békatalpat, szemüveget és hasonló gátlástalanul ázódható dolgokat a hajó tetejére erősíthetjük hevederekkel, tegyük ezt úgy, hogy borulás esetén is a hajón maradjanak a cuccaink, ne kelljen szedegetni őket. A szemüvegek többsége elég mélyre tud merülni ahhoz, hogy képesek legyünk akció után lemondani róla...


Hozzászólások: