×

Hiba

Email Protector nem működik. A Regular Labs Library beépülőmodul nincs telepítve.

...és a szégyenfoltot nagy dobra veri a szélsőliberális mádia az MTI-n keresztül. Ennek örömére olvasható lesz itt is.
Nézzük mi történt a Folyamkotró és Kavicsipari Vállalat (FOKA) kikötőjéből elplázult (vö. elplázásított, széturbanizált), konzumidióta területen működő vízirendészet stégjénél, ahonnan naponta járnak ki motorosok, hogy a kajakosokat mentőmellény-nemviselés miatt lefüleljék!

Akinek nem ugrik be a helyszín: ott volt az a HSZ-módosító egyeztetésnek nevezett beszélgetés, mely nagyjából arról szólt, mennyire hülyék a kajakosok. Szerencsére megnyugodhattunk a végére mert kiderült, hogy a rendőrség a Közlekedési Hatósággal viszont nem azok... De térjönk vissza a jelenlegi szédítően informatív hírre!

Rendőrségi motorcsónakot lopott el egy részeg fiatalember Budapesten vasárnap, a férfi annyira ittas volt, hogy elfogása után detoxikálóba kellett vinni - értesült az MTI; az ügyben a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. (szerk.: nem találtuk meg.)
A 21 éves fiatalember a XI. kerületi Kopaszi-gáton található vízi rendészeti állomásról kötötte el a szolgálati kishajót; a motorcsónakkal több kilométert ment, mire el tudták fogni.
A fiatalembert egyelőre nem lehetett kihallgatni, annyira részeg volt ugyanis, hogy a helyszínről a detoxikálóba kellett szállítani.
Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az ügyben későbbre ígért tájékoztatást.

(MTI nyomán)

Hozzászólások:

contentmap_plugin