A Magyar Formatervezési Díj 2013 kiállítását a nagy érdeklődésre való tekintettel, meghosszabbította a kiállításnak otthont adó Műcsarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 37.), így a tárlat október 27-ig tekinthető meg a nyitvatartási rendjének megfelelően (K-Sze, P-V: 10.00-18.00; Cs:12.00-20.00).

Magyar Formatervezzési Díj 2013

Magyar Formatervezzési Díj 2013

Aki éles szemű, láthatja a fenti képen a hajó orrát, amint előbukkan a fal mögül. Karl Tamás barátom winglapátja a hajó alatt jobbra szunnyad őszi álomba merülve -- fonákerezettel lefelé (!) fordítva. Az enyém tőle balra -- remélem fonákkal felfelé. A grönlandi lapát teljes takarásban van, mellékesen valaki nemrég megvette, így aki ki akarta próbálni, lemaradtt a dologról, várhat, míg kiemelek a szerszámból egy másikat.

A hajó feletti tablón olyan szöveg olvasható, melyet nem fogsz megtalálni ezen weboldalon. Így ha valami érdekel, látogasd meg a helyszínen, de ne csak a hajó miatt menj oda, rengeteg más érdemes dolog is van a helyszínen, szerény véleményem szerint olyan is, ami tényleg üt, a legjobb értelemben véve.

Hozzászólások:

contentmap_plugin