Mai rohanó világunkban nagyon szeretjük, ha valami kibillent a hétköznapokból. Ami viszont kibillent, néha napokra megteszi a kibillentést.
Nem panaszkodnak mostanában Mexikóban, ahol egy barátias vízihullát mosott a víz Acapulco környékére csütörtökön. Még mindig nem tudják a tudósok az állattani besorolást meghatározni. Egy bálna, esetleg egy tintahal teteme is lehet, de még vizsgálni kell a halmot. A helyi polgári védelmi koordinátor azt mondta, fura mód nem büdös a hulla, nincs rothadó szaga. Reményeink szerint ez nem a helyi éttermeknek szólt.

Sok minden lehetséges. Hemingway öreg halásza átvitorlázhatott Kubából, miközben a nagy halat felzabálta valami útközben? Igen ám, de akkor hol a halász és hol a hajója? Sokat nem érdemes gondolkodnunk ezen, elégedjünk meg azzal, hogy a háttérben az amerikai olajtankerek katasztrófái állnak, melyekről néha itt is írunk népszerűsítő cikkeket.
Forrás: youtube
Published on Mar 10, 2016 On the beach Bonfil, part of the Acapulco Diamante area, was found dead a strange marine species, four meters long. Local Civil Protection acknowledged that it is unknown what animal it is, but it could have been much time floating, although no foul odors

Hozzászólások: