×

Hiba

Email Protector nem működik. A Regular Labs Library beépülőmodul nincs telepítve.

Kedves Mindenki,

amikor ezen sorokat olvassátok, valahol a Duna-delta környékén járok egy saját építésű tengeri kajakkal, valamint három különböző kajaklapáttal, melyeket szintén magam követtem el.

(A térképen egy korábbi nyomvonaltervem szerepel. Nem az északi ágon mentem le, nem is Sulinán, hanem a Szent György csatornán.)
Margitszigetről idáig lejutni egy tankeren csupán egy hét, kajakkal egy hónap. Nem sok embernek jeleztem, mire készülök, ez így is marad. Nem áll szándékomban követni azt a divatot, mely szerint mindenféle jól kidolgozott tervekkel ún. ,,projektet'' követ az utazó, sokkal jobban szeretném lehetőségeimet mindig az adott körülményekhez igazítani. Inkább feladom a leckét mindenkinek: merre tovább? Induljon be mindenkinek a fantáziája, mert ha az stabilan működik, szerintem az ember bármire képes.

Ezt az írást a tengerikajak.info szervere automatikusan tette ki a főoldalra, ami kettőt jelenthet. Élek, és folytatom az utam Isztambul felé, vagy sajnálatos módon elhaláloztam. (Utóbbi esetben kérlek, a kedvemért mielőbb dobj egy kavicsot a Dunába, mert unatkozom!)

Amennyiben élek, ígérem, amint tudok, jelentkezem mindenkinél írott formában. Folyamatosan vezetek naplót, gondosan ügyelek arra, hogy minden cenzurálatlanul, anyagi szponzorok nyomásától mentesen kerülhessen ki a maga naturisztikus igazságaival.

Legjobbakat Nektek és vigyázzatok otthon a folyóinkra, tavainkra! Meg magatokra is...

Bihari Zsolt
Call Sign: 2JOY8

Hozzászólások: