robson_lapat_665_380

Kompozit kajaklapátok tollának javítását vállalom többféle variációval.

Ha úgy érzed, hogy a használat miatt elkezdett fogyni a (vadvízi- vagy tengeri) toll, vagy keletkezett valami gyanús repedés valahol, a dolgok orvosolhatók. Nem okoz gondot egyik habmagos szendvics-szerkezet sem, idehaza minden beszerezhető, amit a kinti nagyobb cégek is használnak. Ha a habmagos kajaklapátod tolla kettétört, de valami miatt szimbiózisban élsz vele, lapátod visszahozható az élők sorába, az eredeti gyártószerszám nélkül is. Nem mindig éri meg újat venni, mert előfordulhat, hogy a javított erősebb lesz, mint az eredeti gyári.

Teljes átkarbonozás is megoldható, a toll végének erősítésével együtt. Ha úgy érzed, hogy eleged van a toll végében a fémbeültetésből (mert állandóan szétnyílik neked ott a sótól), akkor ki lehet cserélni egy másfajta szendvicsmagra, amely aztán együtt dolgozik a laminátum többi részével.

Nemcsak autónk, kajakunk érdemel néha szakszervizt, hanem lapátunk is, elvégre saját karunk meghosszabbítása a vízen...

Teendők:

Küldesz néhány fényképet e-mailben, és ezután megbeszélhetjük a lehetőségeket.

Itt is elérhetsz, ha ez jobb lehetőség:

06 209 227 534 (Bihari Zsolt)

Epoxival szeretek igazán dolgozni, egy francia márkájú, német Lloyd's által hajóminősített gyantarendszerrel. A szükséges hőkezeléseket a DEVI önszabályozós fűtőkábeleivel végzem, mert talán ez a legfontosabb az esztétika  mellett.

Ami roppant érdekes:

  1. gyakorlatilag alapanyag áron csinálom meg a javításokat, módosításokat. Nincs munkadíjam, mert műélvezetből csinálok sok mindent.
  2. az is lehetséges, hogy együtt elmegyünk, megveszed a szükséges kellékeket, majd azokkal megvalósítok mindent.
  3. egy azonban biztos: nem jöhetsz be a műhelyembe, ezt ne is erőltesd.

Hozzászólások: