velencei plazaidiotizmus simonlaszlo
L. Simon László válaszlevele PDF-ben letölthető. Azt kaptuk amit ,,vártunk'' --- az Angelika Egyesület kitart eredeti álláspontja mellett.
Az Angelika Egyesület a Velencei-tó térségének országgyűlési képviselőjéhez fordult a kedélyeket borzoló, botrányos ,,Velencei-tó kapuja'' beruházás miatt.
Ismeretes: a 2010-es választásokon L. Simon László egyénileg szerzett mandátumot. A több egyesület erősödő szövetségeként fellépő civil tóvédő mozgalom arra számít, hogy a képviselő úr választási programjának megfelelően latba veti érdekérvényesítő képességét, és hazája iránt elkötelezett helyi lakosként és honatyaként fellép az esztelen és hiábavaló tájrombolás ellen. Képviselő úr támogatására feltétlenül számítunk, hiszen a vitatott beruházás gazdaságilag hátrányosan érinti Velence város lakosságát, ráadásul nem szolgálja sem a turizmus, sem a tájvédelem érdekeit, visszafordíthatatlan folyamatokat indít el és súlyos károkat okoz.
velenceitokapuja4
Emlékszünk még a Sukorónál történtekre...?
sukoro tomento1 015

Meggyőződésünk, hogy a Velencei-tó környékét nem plázákkal, főleg nem több hektárnyi luxushomokozóval kell teleépíteni. Közérdekű levelünkben, mely alább olvasható, indokoltuk kérésünket. Bízunk benne, hogy nem késő, és megállítható a tópart beépítése. Levelünkben leírt szempontokon túlmenően fontosnak tartjuk a válságkezelés kérdését is, ezért nem engedhetjük meg az átgondolatlan és aránytalan pazarlást, amikor számtalan egyéb probléma vár megoldásra.

Amennyiben a tájrombolást és a pocsékolást támogató erők nem tesznek le a szándékukról, a tóvédők élőlánccal fogják megakadályozni a szabad strand erőszakos ledózerolását.

Tisztelettel:

Szigeth Gábor
elnök, Angelika Egyesület
06-30-363-2423
www.angelikaegylet.hu

Hozzászólások: