Sukoró --- Episode 2.

Az alábbi csodálatos hír előtt ajánljuk a wikipédia demagógiájáról szóló írását.


Hosszas hallgatás után ma megszólalt Fred H. Langhammer, a King’s City Projekt társalapítója. Közleményében leszögezte: a beruházásnak gazdaságilag meg kell térülnie, illetve Magyarország és a magyar emberek érdekeit kell szolgálnia. „Bízunk benne, hogy a Magyar Kormánnyal együttműködve, egy átlátható folyamat keretében megvalósulhat a projekt, és Magyarország egyik nagy sikertörténetévé válhat.”

Az üzletember kiemelte, hogy ilyen nagyszabású beruházás esetén szükséges és általánosan bevett gyakorlat, hogy az adott ország kormányával egyeztetések történnek annak érdekében, hogy a projekt a kormányzati célokkal és a magyar emberek érdekeivel összhangban valósuljon meg.

„Mindazok, akik alaposan ismerik a King’s City projektet, meg vannak győződve a beruházás magas színvonaláról, és egyetértenek abban is, hogy a befektetésnek köszönhetően számos munkahely jön létre (közvetlenül 3500, közvetetten további több ezer) és jelentős pozitív hatással lesz nem csak a magyar turisztikai ágazatra, de Magyarország általános gazdasági helyzetére, és befektetési kilátásaira is. Munkahelyteremtés, beruházás-ösztönzés, és a magyar turisztikai ágazat fejlesztése mindezek az új kormány által nevesített célok, melyek megegyeznek a King’s City project célkitűzéseivel.” – szögezte le a beruházó cég társtulajdonosa.

Sose feledjük: Velence és Sukoró háta mögött Budapesten az Óbudai-szigeten és a Filatorigáton már elkezdődtek az építkezések, szétgyalázva kikötőinket és nagy múltú hajógyárainkat...
-------------------
Nézzünk körül szerteszét a magyar nyelvű médiában az ingatlanpanamákkal kapcsolatosan, átnézve a támadókat és a védőket egyaránt! (Ember legyen a talpán az, aki kiigazodik, hogy éppen melyik oldal csúsztatásait vagy igazmondásait olvassa.)
H. L. Mencken humorista definíciója szerint demagóg, aki olyan tanokat hirdet, amikről tudja, hogy hamisak, olyan embereknek, akikről tudja, hogy idióták.
Hányan is vagyunk idióták valójában?

Hozzászólások: