Kajaklapátok, evezők

Ha szeretnél egy teljesen egyedi kajaklapátot, itt találod az összes írást, ami evezőkkel, kajaklapátokkal, tippekkel, egyebekkel kapcsolatos. Ne hangzatos reklámokra várj, ne is katalógusra, egyszerűen csak néhány kurta mondatot fogsz itt találni egy-két valóban érdekes gondolattal, fényképpel. Vedd figyelembe, hogy csak készítő vagyok, nem gyártó, viszont élvezem --- és nem a hajamat tépem a nagyobb bevételért, mint mondjuk egy multinacionális cég PR managere a ,,Profit and Loss'' című, ún. meating nevű belterjes szeánszon...
A házilag elkészíthető kajaklapát (vö. evező, paddle stb.) ötletét az interneten sokfelé megtalálhatjuk, esetenként egyes őserdőkben is találkozhatunk vele szájhagyomány útján terjedő sustorgásokban --- bár ott néha fizetni kell a bennszülötteknek az információért. Azért az információért, mely az elkészítés menetéről szól. A házilag is megbuherálható kajaklapát jelentőssége nem elhanyagolható!

Különösen ajánlott az alábbiak elolvasása azon ismerőseim számára, akik megszállottan hajkurásszák konzumidióta mivoltuknak megfelelően a lengyel- és kínai piacokon belénk nevelt olcsóságra törekvést.

Egy ilyen evezõ alkalmas az esetlegesen elúszott, elveszített vagy eltörött evezõlapátok ideiglenes pótlására is, de ne röstelljük kimondani, hogy házi készítésű lapátjainkat főlapátként is használnánk, mert így mindenki látná, mennyire gazdaságosan hoztuk ki végtagunk meghosszabbítását: a kajaklapátunkat...
Különösen az a jó, ha nagyon gyorsan és egyszerûen elkészíthetõ a lapát, esetleg olcsó, amely a hazai viszonylatokhoz a legmegfelelőbb választásnak minősíthető.
Az alábbiakban röviden vázoljuk azon lépéseket, melyek mai rohanó világunkban egy valóban utólérhetetlen áron, saját erőnkből épített lapát elkészítési menetéről szólnak.

 

Add a comment