Támadások vízitúrázók ellen, lopások

Tekintettel arra, hogy a mai magyarországi média a kisebb-nagyobb bűnesetek elkövetőinek etnikai hovatartozását elkendőzi --- hivatkozván a bűnözők emberi jogaira --- létrehozunk egy olyan cikksorozatot, amelyben nem kendőzünk el semmit.

Felhívás

Ha olyan esemény ért hazai- vagy határon túli vízitúráidon, amelynél egyértelműen lopás vagy kirablás, testi fenyítés történt, várjuk írásodat, melyet közzéteszünk. Ugyanígy várjuk mindazon ötleteket, melyek a védekezésre, a lopások elkerülésére csodálatos megoldásokat írnak le. ( info [KUKAC] tengerikajak [PONT] info )
2008. decemberében még nem létezett a tengerikajak.info portál, csak az alapötlet. A most következő hír viszont abból az időből származik, így kitesszük közérdekű olvasmányként. Sokakban ez egy dunai vízitúra lefújásával végződhet, esetleg valami útvonal-módosítással. Tény, hogy ha bizonyos déli sötét erők nagyobb hajókat fosztanak ki, nem riad(hat)nak vissza vízitúrázóktól sem, különösen, ha megjelennének 5-6 tengeri kajakkal valami elhagyatott parton...
Add a comment