A globalista konzumidiotizmus és egyéb defektek

Mi a plázaidiotizmus? Ide tartoznak az ingatlanpanamák, melyek sporttelepeket, természetvédelmi területeket és nemes egyszerűséggel hajógyárakat tesznek hidegre annak érdekében, hogy hazánkra egyáltalán nem jellemző módon kaszinókat építhessenek, afféle Las Vegassá alakítva az országot! Ezek közé tartozik pl. Sukoró, de ennél sokkal jobban szembetűnőbb az, ami az Óbudai Hajógyári-szigettel történt, itt ugyanis egy nagy múltú hajógyár volt állandó megrendelésekkel.

Nem feledkezhetünk meg a világ egyéb országaiban zajló, pénzügyi oligarchia átkos viselkedésének jelenségeiről sem, melyeket egyetlen halmazban a ,,KONZUMIDIOTIZMUS'' néven tudunk népszerűsíteni. Ezekről is lesz szó.

Így néz ki most. A mű. Mert kell nekünk.

...de ez volt az eredeti látványterv ide. Ez is pazar, bódogok' vagyunk. Egyre csak.

"Nem kér több betont a Velencei - tó", Fa és fű - IGEN, homok és beton NEM" , "A Velencei - tó nem ezt érdemli"- ilyen szövegek álltak a civilek transzparensein, akik a Velencei - tó védett parti sávjába engedély nélkül épített betonteraszok miatt tiltakoztak a parázs hangulatú testületi ülésen Velencén. Mindez nem pusztán esztétikai probléma, ahogy a testületi ülésen Oláhné Surányi Ágnes, Velence polgármestere állította. hanem jogi és környezetvédelmi kérdés. A polgármester annak ellenére kitart állítása mellett, hogy napvilágra került egy hivatalos jegyzőkönyv, amely egyértelműen megállapítja: nincsen építési engedély a betonmonstrumokra.
Add a comment